Winter

Tijdens het kijken naar een leuk interview Marieke lucas en Kees van Kooten op tv en het beluisteren van nieuwe muziek van The Weekend en stromea en zelfs een nieuw album van Tiffany, het meisje van de jaren 80 hit ’think we’re alone now’ kom ik zelf ook weer op inspiratie tot creatief bezig zijn.

Mijn eerste liedje gaat over wie je eigenlijk bent en hoe dat zo ontstaan is. Door het nummer heen gebruikt ik een theremin, een soort elektronische antenne die je met je hand bediend. Alleen kwam dit geluid niet van een echte theremin maar van een app Model D van de ipad. Een analoge synthesizer.

Hopen op een mooi muziek jaar. Winter is hier te beluisteren.

3 antwoorden op “Winter”

  1. Mooi sfeernummer, soms zelfs een beetje grillig van toon. Sterk gezongen. Proost op een mooi muzikaal jaar šŸ™‚

  2. Jij ook proost op een mooi muziekaal jaar , en toch wel minimaal 1 Mikecubrik nummertje hoor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.