Muziek blijft!

Mensen die zich creatief hebben ontplooit in het Coronajaar zijn er genoeg. Voor mij was het een rustig jaar qua muziek. Als ik het even mag centraliseren in het jaar 2020, waar ongeveer in maart de Corona begon.

Ik speelde bijna elke week met mijn vader en dat was niet te doen in dat kleine kamertje van hem en de risico’s.

Gelukkig heb ik een nieuwe ontdekking gedaan tijdens de Corona tijd, gitaar spelen en samen zingen met mijn vriendin. De gitaar app chords/tab gaat aan, en daar zoeken we de mooiste nummers uit.

En ook heb ik nog in de periode 2020 tot heden nog twee covers opgenomen en twee eigen nummers geschreven en opgenomen, waarvan één in het Engels en de recentste weer in het Nederlands net als 2 jaar geleden.

Toch niet zo rustig als dat ik dacht…toen ik dit blogje begon te schrijven.

Nu nog weer het opstarten met het samen spelen in het kamertje van mijn vader….